Familien Danmark på Hjul i Påskeferien

13. apr 2019 - 22. apr 2019
kl. 00:00
Familien Danmark På Hjul

Filmbyen 30

2650 Hvidovre

Familien Danmark på Hjul – Årets Bil 1969-2019

I påskeferien vil der være fuld smæk på aktiviterne i udstillingen Familien Danmark på Hjul – Årets Bil 1969-2019 med masser af aktiviteter for børn og barnlige sjæle. Udover de faste familieaktiviteter med “Pak en feriebil på tid” og “Lav fremtidens bil i LEGO” er der mulighed for at komme  på en sjov påskejagt, hvor man kan vinde en lille præmie ved at finde påskeæg gemt i udstillingen og løse en  gåde. Derudover kan børn og voksne få sved på panden, når de skal dyste om, hvem, der er hurtigst kan trille  bildæk over målstregen.

I påsken er åbningstiderne lør. og søn. kl. 10-17,  man.-ons.  kl. 10-20  og   Skærtorsdag – 2. Påskedag    kl. 10-17.

Husk at du også kan købe en Kombi-billet til 120,-, som både giver adgang til Familien Danmark på Hjul og  Cirkusmuseet. Børn er gratis. Cirkusmuseet ligger ca. 300 meter fra Familien Danmark på Hjul.

Cirkusmuseet

På Cirkusmuseet i påsken kan du prøve alt fra jonglering til trapez til Cirkusleg, lave din egen cirkusartist på vores Kreative Værksted eller tage på museets nye forbryderjagt rundt i udstillingen. Der er masser at tage sig til på Cirkusmuseet i påskeferien. Læs mere om Cirkusmuseet her. Aktiviteterne finder sted på følgende tidspunkter:

Cirkusleg  fra d. 14. til d. 18. samt d. 21. og 22. april fra   kl. 11-12.30

Det Kreative Værksted   fra d. 14 til d. 18. samt d. 21. og 22. april fra   kl. 10-15.

Forbryderjagt: I hele åbningstiden

Husk, at Cirkusmuseet også har åbent d. 13. april til International Cirkusdag, hvor du bl.a. kan opleve tryllekunstneren Henning Nielsen, der blev kendt i Tv-programmet “Danmark har talent”. Du kan også lære at jonglere i en vaskeægte cirkusmanege hos Cirkus Baldoni, som har slået deres telt op bag museet.   Læs mere her.

Vestegnskæmpen Trine

Trænger du efter besøg i udstillingerne til frisk luft, kan du også besøge Vestegnskæmpen Trine, der er en af de seks meget omtalte kæmper lavet af kunstneren Thomas Dambo. Trine finder du kun få hundrede meter fra Familien Danmark på Hjul. Spørg i receptionen.