Tag på tur i tiden i Brønden

Fra 1. december kan du tage på tur i tiden i Kulturhuset Brønden, når Forstadsmuseet åbner to udstillinger og et nyt besøgssted! I Brøndens kælder kan du gå på opdagelse i Brøndbys historie med den nye Tag på tur i tiden udstilling, der viser et udvalg af historier fra Brøndby. Her finder du store bannere med Brøndby-historier, og på gulvet er der et stort kort over Brøndby, der viser, hvor historierne befinder sig ude i den virkelige verden. Så når du har fået en intro til historien, kan du efterfølgende tage ud og opleve den i Brøndby på egen hånd – en Historien i Gaden-udstilling, nu i en ny version. Udstillingen Tag på tur i tiden er en fast udstilling, hvor der løbende vil være nye historier og temaer fra Brøndby.

Den anden udstilling, Brøndby på lærred, er en maleriudstilling med motiver fra det gamle Brøndby. Brøndbys gamle landbokultur var i det 19. og 20. århundrede et yndet motiv for landskabsmalere. Særligt Brøndbyvester Landsby var et populært motiv. Forstadsmuseet har for nylig rekvireret en mindre samling malerier primært fra Brøndbyvester Landsby fra denne periode. Udstillingen finder du på gangen ud mod Esplanaden i stueetagen og kan ses frem til udgangen af januar 2021.

Og sidst, men ikke mindst åbner Forstadsmuseets nye besøgssted i Brønden. Her vil to af Forstadsmuseets ansatte være tilstede mandag og tirsdag, og hvor man har mulighed for at komme med forespørgsler og aflevere ting og få en snak om det gamle Brøndby. Ved besøg hos Forstadsmuseets ansatte gælder det pt, at man skal aftale tid i forvejen for at begrænse smitterisikoen af corona. Dette gælder naturligvis ikke ved besøg af udstillingerne, hvor der er fri adgang i Brøndens åbningstid.

Velkommen på tur i tiden i Kulturhuset Brønden!

Tid og sted

Tag på tur i tiden-udstilling i Brøndens åbningstid fra 1. december 2020 og frem.

Brøndby på lærred-maleriudstilling i Brøndens åbningstid 1. december 2020 til udgangen af januar 2021.

Forstadsmuseets besøgssted mandag og tirsdag kl. 10-15 samt efter aftale. Pt. skal man lave aftale i forvejen om besøg af hensyn til corona-situationen på forstadsmuseet@forstadsmuseet.dk eller telefon 36490030.