Københavns Befæstningsdag 2018

I år afholdes Københavns Befæstningsdag søndag d. 30/9-2018, og Vestvolden er som altid fuld af liv og mange aktiviteter på dagen!

Heksen på Volden

Deltag i et spændende og sjovt rollespil for de 5-12 årige. Året er 1918, og man er begyndt at eksperimentere med heksekunster mod en eventuel fjende. En af heksene har vist sig at være på fjendens side, og hun er begyndt at forhekse de danske soldater. En eliksir til at ophæve forbandelserne skal findes, inden det er for sent. Du bliver mødt af en række sjove og spændende udfordringer undervejs i jagten på eliksiren, hvor forheksede soldater, hekse, gøglere og meget mere vil bemande Vestvolden.

Læs mere om rollespillet her. 


Guidet cykeltur på Vestvolden
Er du interesseret i Vestvoldens historie og frisk på en cykeltur, er der mulighed for at tage på en spændende guidet tur langs volden med museumsinspektør Lisbeth Hollensen fra Forstadsmuseet, i forbindelse med Københavns Befæstningsdag. På turen vil du bl.a. opleve normalt utilgængelige bygninger som Horsedammens Fredskrudtmagasin. Turen går også forbi det store røde artillerimagasin, der er det eneste bevarede af sin slags på Vestvolden.

Læs mere om cykelturen her.