Det Mobile Museum

Det Mobile Museum

tors d. 02. aug 2018

13:00 - 17:00
Brøndbyvester Bibliotek

Glentemosen 13

2605 Brøndbyvester

Brøndbyvester Mølle – Brøndbys vartegn. Brøndbyvester Mølle blev opført i 1888 og fungerede som kornmølle indtil 1940’erne.  I dag er den drevet af frivillige, der sørger for, at møllen kører og fungerer. Og når en borger i Brøndby fylder 100 år, er møllens vinger pyntet med flag. Det Mobile Museum viser en lille billedserie af den gamle mølle.

Du kan møde Det Mobile Museum hver den første onsdag i måneden (på nær juli og december) kl. 13-17 på Kilden i Brøndbyøster.

I månederne  februar, april, juni, september og november kan du møde det hver den første tirsdag kl. 13-17 i Kulturhuset Brønden, mens det er at finde på Brøndbyvester Bibliotek hver den første torsdag kl. 13-17 i månederne januar, marts, maj, august og oktober.

Her vil du kunne se en ny mindre udstilling om et stykke Brøndby historie, få Historien i Gaden foldere og få en snak med museumsinspektør Lisbeth Hollensen.

Har du en skat?

Ligger du inde med en gammel skat fra Brøndby – f.eks. Brøndby-fotos, postkort eller dokumenter – er du velkommen til at komme forbi og vise det frem. Vi tager meget gerne en snak og indlemmer måske din genstand i vores samling.

Historien i Gaden i Brøndby

Det Mobile Museum er Historien i Gaden i Brøndby. Historien i Gaden er en del af Forstadsmuseets formidlingsarbejde, der fortæller historien dér, hvor borgerne færdes.

Nu kan du møde Brøndbys historie, når du alligevel besøger kommunens kulturhuse og bibliotek.