Sommerhuse og kolonihaver i Brøndby

Sommerhuse og kolonihaver i Brøndby

ons d. 02. maj 2018

13:00 - 17:00
Kulturhuset Kilden

Nygårds Plads 1

Brøndby

Sommerhus- og kolonihavehussæsonen er over os. I Brøndby opstod de første sommerhus- og kolonihaveområder i tiden omkring 1. Verdenskrig, primært ved Brøndby Strand og i Vesterled. Det Mobile Museum bringer et lille udvalg af billeder fra dengang.

Du kan møde Det Mobile Museum hver den første onsdag i måneden (på nær juli og december) kl. 13-17 på Kilden i Brøndbyøster.

I månederne  februar, april, juni, september og november kan du møde det hver den første tirsdag kl. 13-17 i Kulturhuset Brønden, mens det er at finde på Brøndbyvester Bibliotek hver den første torsdag kl. 13-17 i månederne januar, marts, maj, august og oktober.

Her vil du kunne se en ny mindre udstilling om et stykke Brøndby historie, få Historien i Gaden foldere og få en snak med museumsinspektør Lisbeth Hollensen.

Har du en skat?

Ligger du inde med en gammel skat fra Brøndby – f.eks. Brøndby-fotos, postkort eller dokumenter – er du velkommen til at komme forbi og vise det frem. Vi tager meget gerne en snak og indlemmer måske din genstand i vores samling.

Historien i Gaden i Brøndby

Det Mobile Museum er Historien i Gaden i Brøndby. Historien i Gaden er en del af Forstadsmuseets formidlingsarbejde, der fortæller historien dér, hvor borgerne færdes.

Nu kan du møde Brøndbys historie, når du alligevel besøger kommunens kulturhuse og bibliotek.