Det Mobile Museum – kvinder i Brøndby

Det Mobile Museum - kvinder i Brøndby

ons d. 07. mar 2018

13:00 - 17:00
Kulturhuset Kilden

Nygårds Pl. 31,

2605 Brøndby

8. marts er kvindernes internationale kampdag. Det Mobile Museum viser billeder af kvinder i Brøndby gennem tiden – fra bondekonen til rødstrømpen!

Du kan møde Det Mobile Museum hver den første onsdag i måneden (på nær juli og december) kl. 13-17 på Kilden i Brøndbyøster.

I månederne  februar, april, juni, september og november kan du møde det hver den første tirsdag kl. 13-17 i Kulturhuset Brønden, mens det er at finde på Brøndbyvester Bibliotek hver den første torsdag kl. 13-17 i månederne januar, marts, maj, august og oktober.

Her vil du kunne se en ny mindre udstilling om et stykke Brøndby historie, få Historien i Gaden foldere og få en snak med museumsinspektør Lisbeth Hollensen.

Har du en skat?

Ligger du inde med en gammel skat fra Brøndby – f.eks. Brøndby-fotos, postkort eller dokumenter – er du velkommen til at komme forbi og vise det frem. Vi tager meget gerne en snak og indlemmer måske din genstand i vores samling.

Historien i Gaden i Brøndby

Det Mobile Museum er Historien i Gaden i Brøndby. Historien i Gaden er en del af Forstadsmuseets formidlingsarbejde, der fortæller historien dér, hvor borgerne færdes.

Nu kan du møde Brøndbys historie, når du alligevel besøger kommunens kulturhuse og bibliotek.