Spillet om Hvidovre

Spil spillet om Hvidovre og lav om på Hvidovres historie!

I Kulturuge 37 inviterer Forstadsmuseet familier til gratis at prøve kræfter med vores nye dilemmaspil, som blander leg, gåder, bevægelse og Hvidovre-historie. Igennem spillet bliver I sendt på en tidsrejse tilbage den gang Hvidovre var en landsby. Herfra bevæger I jer igennem tiden og igennem Hvidovres historie, hvor I undervejs vil skulle løse opgaver og gåder, tage stilling til vigtige dilemmaer og opleve de konsekvenser som jeres valg får for Hvidovres historie og udvikling. ”Vi er inspireret af de secret rooms, der efterhånden findes en del af i København, og har udviklet et spil, der skal spilles ude i virkeligheden. Her vil familier skulle spille sig vej rundt til steder, der har en historisk betydning for Hvidovre udvikling. Det bliver en sjov og lærerig udfordring” lover Museumschef, Anja Olsen.

Spillet spilles som et hold og henvender sig til familier med børn i alderen fra 8 år. Spillets varighed er ca. 45 minutter til 1 time. Spillet kan spilles søndag den 10. september og lørdag den 16. september fra kl. 11-15 samt mandag den 11. september til torsdag den 14. september fra kl. 15-18. Spillet starter på Rytterskolen. Hvidovre Kirkeplads 1.